Prijs Daihatsu Rocky

De autoprijzen van het model Daihatsu Rocky zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije maanden. Er valt een grote prijsstijging te zien bij dit model.

€ 5.386,2
Gemiddelde prijs Laatste 6 maanden
Prijs Daihatsu Rocky

Er kan gesteld worden dat de prijs van het model Daihatsu Rocky aanzienlijk is gestegen in de voorbije bestudeerde maanden. In de eerste naand,November, bedraagt de gemiddelde prijs van de wagen . Er valt echter een grote prijsstijging in December, oplopend tot € 4.500. In de 2 volgende maanden (Januari, Februari)is de prijs aanzienlijk gestegen, van een gemiddelde van € 2.250 in de 2 eerste maanden tot € 4.375, meer bepaald een prijsstijging van 94 %. De gemiddelde prijs is sterk gestegen (zo´n 107 %) in de 2 voorbije maanden, met een gemiddelde van € 3.312,5 in de laatste 4 maanden en € 6.840,5 in de laatste 2 maanden,! MES1! y April.

Prijs per brandstof type

De grafiek betreffende de prijs van de wagens van het model Daihatsu Rocky en de brandstof toont hoe het type "Diesel" het goedkoopste is, meer bepaald een 26 % goedkoper dan het gemiddelde (€ 7.956).De tweede goedkoopste brandstof is "Benzine", zo’n € 9.995. De duurste brandstof is "Benzine", zo´n 26 % goedkoper dan het gemiddelde, gevolgd door "Diesel" met een prijs van zo´n € 5.917.

Prijs per aantal deuren

De grafiek betreffende de gemiddelde prijs op basis van het aantal portieren toont aan dat de wagens van het model Daihatsu Rocky met 3 portieren goedkoper zijn, meer bepaald zo´n 26 % minder duur dan het gemiddelde van de wagens van dat model, waarvan de prijs € 5.917 bedraagt. De duurste auto´s, als we spreken over het aantal portieren, zijn die met 2 portieren, zo´n 26 % duurder dan het gemiddelde, eerder beschreven.

Data grafiek
Gemiddelde prijs april
Aantal advertenties van Daihatsu Rocky auto's
Aantal auto's met het vermelde type brandstof
Aantal auto's met vermelde aantal deuren
€ 7.956
10
10
10
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen